top of page

Cavitație cu ultrasunete

Aparatul cu ultrasunete emite organismului un impact asupra celulelor lipidice, cauzand frictiunea celulelor, consumul efectiv al caloriilor si reducerea dimensiunii lipidelor.

 Cavitația reprezintă în momentul actual cea mai eficientă metodă de combatere a celulitei și a adipozității, cu rezultate echivalente liposucției chirurgicale. (“Ultrasunetele pătrund de la o adâncime de câțiva milimetri până la o adâncime de 5 cm în pachetul adipos, în funcție de energia cu care lucrăm”). Cavitația se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvența care datorită presiunii pe care o generează provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaționale) iar succesivă lor implozie, rupe membranele celulelor adipoase. Odată dezintegrată celulă adipoasă, tot conținutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grași, toxine) este absorbit de limfa și drenat prin sistemul limfatic.

ultrasunet

Cavitația cu ultrasunete este o realizare inovatoare și extrem de eficientă în medicină estetică. Procedura nu necesită intervenție, în timpul ședinței undele de ultrasunete de înaltă performanță produc microbule în țesuturile zonei tratate. În timpul spargerii ale acestor microbule apar schimbări de presiune, care dizolvă celulele adipoase localizate în zona respectivă. Aceste celule adipoase descompuse vor ajunge în ficat prin sistemul limfatic, aici va avea loc defalcarea, după care se vor elimina din organism împreună cu urină.

Deoarece numărul celulelor adipoase este dat la naștere și nu crește, eliminarea grăsimilor prin cavitație poate oferi un rezultat de durată similar cu liposucția chirurgicală, întrucât în locul celulelor adipoase distruse nu se vor crea altele noi în zona tratată. Această înseamnă că șansele de a recâștiga greutatea în zona tratată vor scădea

bottom of page