top of page

Tratamentul non-invaziv cu lipolaser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme cum ar fi aripioarele sau colaceii, deoarece laserul patrunde in profunzime, pana la grasime, fara aproduce durere sau a lasa urme.

Lipolaserul creează un semnal chimic la care celulele de grăsime răspund prin deschiderea porilor membranei celulare, descompunerea trigliceridelor în glicerol, apă și acizi grași liberi. Faza următoare a tratamentului presupune eliminarea acestora prin canalele membranei celulare. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos. Pad-urile laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. Efectul procedurii este cu atât mai vizibil cu cât numărul de fotoni eliberați de aceste pad-uri este mai mare.

lipolaser

Beneficiile Lipolaserului


Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe. Lipolaserul  nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; unda laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.

Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă  (abdomenul la bărbați si coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. Lipolaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grăsimea, odată lichefiata, se reface mai greu.

bottom of page