top of page

Radiofrecvență corporală

 Fiind dotat cu cea mai avansata tehnologie RF, aparatul pătrunde direct în stratul lipidic depus în profunzime în corp.

 Reprezintă o alternativă ne-chirurgicală de remodelare corporală a liposucției tradiționale, de eliminare a grăsimilor localizate. Procesul științific de cavitație este definit prin producerea unui vid în care se formează bule de vapori sau gaze. Aceste unde produc bule microscopice care desfac membranele adipocitelor, fără a afecta alte structuri adiacente. Grăsimile astfel eliberate sunt eliminate treptat din organism, cu ajutorul sistemelor circulator și limfatic. Prin aceste efecte, ultrasunetele desfac celulele de grăsime și eliberează trigliceridele, care sunt apoi colectate de sistemele circulator și limfatic; majoritatea sunt eliminate prin rinichi și o parte din acestea formează lipoproteine în ficat.

Radiofrecventa corporala

Radiofrecvența determina refacerea țesutului la formă să inițială prin stimularea producției de colagen și elastina, care sunt proteine naturale ale corpului ce sunt responsabile pentru aspectul tânăr, luminos al pielii.

Radiofrecvență tratează cu succes pielea lăsată, flască (de exemplu, abdomenul femeilor ce au trecut printr-o naștere) și diminuează considerabil aspectul vergeturilor, cele mai bune rezultate obțînându-se pe vergeturile roșii, vascularizate.

Ultrasunetele desfac celulele de grăsime și eliberează trigliceridele, care sunt apoi colectate de sistemele circulator și limfatic; majoritatea sunt eliminate prin rinichi și o parte din acestea formează lipoproteine în ficat.

bottom of page