top of page

Salon de remodelare corporală și masaj Sector 4

  Situat în sector 4, Bucuresti, Premier Salon este un salon de masaj și remodelare corporală non-invazivă. Scopul nostru este să aducem un strop de sănătate în viața fiecărei persoane care ne trece pragul prin:

Masaj

  Sedințele de masaj vă pot ajuta să vă relaxati după o zi obositoare la serviciu, după un antrenament mai solicitant sau pur și simplu să vă binedispună.

  La Premier Salon găsiți o gama variată de masaje printre care: anticelulitic, somatic, reflexogen, sportiv, cu bambus, aromaterapie, pietre vulcanice. Muzica ambientală și cadrul intim vă vor ajuta să vă detașați de orice stres emoțional, relaxarea fiind garantată. Scopul nostru este să vă convingem că masajul este cel mai sănătos hobby.

Remodelare corporală

  Orice persoană își dorește să aibă o siluetă de invidiat însă, din păcate, adevărul este că stresul și obiceiurile nesănătoase din viața noastră, lipsa sportului și dieta neadecvată sunt un impediment în acest sens. Dietele stricte pot fi un calvar uneori, lipsa timpului nu ne permite să facem sport și asta se poate vedea în timp. Din fericire, la Premier Salon puteți beneficia de cele mai noi tratamente revoluționare, non-invazive, cu rezultate rapide: Vaccum, Lipolaser, Cavitație cu ultrasunet, Radiofrecvență, Tunel cu infraroșu, Presoterapie, Electrostimulare, toate aceste aparate de ultimă generație având ca scop reducerea stratului adipos și redarea unei siluete de invidiat, fără dureri și fără efort. 

  La Premier Salon combinăm procedurile de remodelare corporală cu cele de masaj. Terapeuții nostri vor colabora cu fiecare client în parte pentru a crea cel mai bun și avantajos pachet de remodelare și relaxare. Bonusurile de fidelizare vor face parte din ofertele noastre astfel încât toți cei care ne trec pragul să simtă că fac parte din familia noastră.

bottom of page